Por një dron i ri ambulancë është disenjuar për të shkurtuar kohë për mbërritjen e kësaj ndihme dhe kjo mund të shpëtojë jetë, transmeton tch.

Koncepti i dronit, ende në “letër”, nuk ka nevojë për një pilot dhe është mjaftueshëm i vogël, për t’u ulur edhe në rrugë ndryshe nga helikopterët ambulancë të mëdhenj që kërkojnë hapësira të mëdha për t’u ulur.

.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Droni ambulantor është gati për përdorim (Video) Droni ambulantor është gati për përdorim (Video) Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!